Specificații

 • Structura

  Structura de rezistență este de tip cadre de beton armat, formată din stâlpi, grinzi și plăci ce au o grosime de 14 cm, pentru a asigura un confort acustic între niveluri. Pereții exteriori au o grosime de 35 cm fiind realizați din blocuri de beton autoclavizat ce oferă izolație termică și acustică excelentă. Materialul este rezistent la foc, iar energia termică înmagazinată în masa materialului se eliberează treptat în timp, mărind confortul termic. Pereții despărțitori dintre apartamente sunt de tip silicat de calciu, incombustibili, rezistenți la intemperii, oferind o soluție optimă pentru asigurarea stabilității și longevități clădirii. Datorită densității materialului, pereții se comportă excepțional din punct de vedere fonic.

 • Subsol

  Structura celor două subsoluri este de beton armat cu un planșeu de tip dală și găzduiește 10 spații de tip ALA (adăpost de protecție civilă) configurate cu pereți din beton armat de 40 cm grosime.

 • Finisaje interioare

  Pardoseli

  Pardoseli compozite cu mai multe straturi, cu rezistență îmbunătățită, stabilitate, izolare fonică, foarte ușor de curățat.

  Pereți

  Pereții interiori ai apartamentelor vor fi acoperiți cu o vopsea ecologică lavabilă premium aplicabilă cu un strat de grund, cu rezistență la uzură si garanția calității de 15 ani.

  Uși

  Uși exterioare metalice antiefractie. Structura de oțel face ca acest tip de ușă să reziste în timp, în plus necesită o minimă întreținere și nu este vulnerabilă la îndoiri sau rugină.

  Uși interioare

  Toate apartamentele sunt prevăzute cu uși interioare cu o înălțime de 2,1 m, ce sunt fonoizolatoare și se integrează într-un design modern.

  Finisaje băi

  Gresia și faianța porțelanată, potrivită pentru zone umede și uscate, este montată cu adeziv special. Acest material are un ciclu de viață de peste 100 de ani, când este instalat corespunzător. Deoarece utilizăm doar plăci de gradul A proiectate, testate și fabricate de un producător de referință, aceste plăci rareori vor necesita înlocuire.

  Obiectele sanitare sunt alese în stil modern: rezervorul toaletei este ascuns în interiorul peretelui, dușurile sunt de tip “walk in” cu pereți din sticlă securizată, tratată anticalcar și rigolă de duș încastrată în pardoseală sau cadă de dimensiuni mari (170 x 70 cm).

  Mobilierul din zona lavoarului este creat special pentru fiecare tip de baie și este proiectat astfel încât să reziste la umiditate fiind fabricat din materiale rezistente la dilatare sau contracție.

  Ferestre

  Ferestre mari, cu o înălțime de 2,25 m, asigură accesul vizual la exterior, permit intrarea luminii naturale și circulația optimă a aerului. Acestea vă pot ajuta să vă simțiți ca și cum ați fi în aer liber, chiar și atunci când sunteți înăuntru. De asemenea, o fereastră mare, bine poziționată, poate ajuta la încălzirea unei locuințe prin câștiguri solare pasive în timpul iernii, când soarele strălucește. Expunerea la lumină naturală este cunoscută pentru că ajută la creșterea energiei și a stării de spirit.

 • Instalații electrice

  Instalațiile electrice sunt realizate din cabluri de cupru. Acestea sunt considerate “standardul de aur” și pot dura peste 100 de ani. Durata de folosință este îmbunătățită de calitatea izolației care protejează cablajul, motiv pentru care suntem foarte atenți în alegerea furnizolului. În plus, fiecare cablu este instalat într-un tub de protecție, ce permite o eventuală înlocuire.

 • Infrastructură integrată de utilități

  Toate rețelele interioare de utilități sunt proiectate pentru a fi integrate în structura de rezistență și în pereții interiori, astfel încât spațiul de locuit să nu fie irosit. Acest lucru permite crearea de spații interioare mai înalte, luminoase, aerisite și neobstrucționate.

 • Încălzire centralizată

  Fiecare clădire va dispune de încălzire centralizată proprie ce oferă locatarilor o siguranță mult mai mare comparativ cu sistemele de încălzire individuale (riscul de scurgeri de gaze și cel de explozie fiind eliminat). Mai mult, un sistem centralizat de încălzire la nivel de clădire, presupune costuri de mentenanță mult mai reduse la nivelul fiecărei unități. Centrala termică este dimensionată pentru fiecare clădire, amplasată la ultimul nivel în camera tehnică.

 • Infrastructură instalații de climatizare

  Fiecare apartament va avea infrastructura pentru sistemul AC, instalată în locuri predeterminate ce oferă o eficiență ridicată. Poziția unităților exterioare este aleasă astfel încât designul fațadei să nu fie afectat.

 • Izolație fațadă

  Cu o grosime de 150 mm și cu o densitate mare, care reține aerul, vata minerală este unul dintre cele mai bune materiale folosite la izolare termică și fonică. Vata minerală este un material ignifug, în consecință, nu arde și nu propagă focul, ci îi încetinește înaintarea, chiar și când căldura degajată depășește 1.000°C.

 • Finisaje fațadă

  Tencuiala decorativă de exterior este rezistentă la apă, texturată, permeabilă la vapori, rezistentă la fisuri și solicitări mecanice, protejează izolația termică, durabilă, ușor de revopsit pentru a da în viitor clădirii un aer proaspăt și a facilita întreținerea și repararea.

Vezi mai sus Vezi mai departe