Blog

Sărbătorile de iarnă în Community Center

14 Decembrie 2021

Știm, forfota de dinaintea sărbătorilor de iarnă e cu totul specială și tot ce se întâmplă în această perioadă ne bucură și ne emoționează. Ne propunem să-ți povestim puțin despre ce înseamnă pentru noi Crăciunul în Marmura Residence.

Există o serie lungă de avantaje atunci când locuiești într-un complex rezidențial, iar organizarea sărbătorilor de iarnă este și ea printre ele. Arhitecții proiectului nostru au propus un spațiu comun care poate găzdui fie un târg sau petrecere de Crăciun sau chiar petrecerea de Revelion pentru rezidenți. 

Târgurile de Crăciun au devenit extrem de populare în ultimii ani, sunt un bun prilej pentru achiziționarea unor cadouri artizanale dar și pentru socializare. Astfel de evenimente pot fi organizate și în cadrul  proiectului nostru, Marmura Residence, atât pentru rezidenți dar și pentru publicul țintă al organizatorilor. Este un bun prilej de socializare între rezidenți dar și un eveniment ce se poate prelungi pe parcursul mai multor săptămâni, cu diferiți expozanți, finalizându-se, cum altfel, cu o petrecere de Crăciun în comunitate.

Vom aduce în discuție una dintre cele mai auzite întrebări dintr-un an: “Tu ce faci de Revelion?”. Cu atât mai mult în ultimii doi ani, când pandemia ne-a dat tuturor planurile peste cap și am învățat să ne adaptăm unor situații noi. Spațiul nostru comun poate găzdui petrecerea de Revelion realizată în funcție de cum își doresc organizatorii. De la decoruri, la accesorii, tematică, muzică, totul depinde doar de organizatorii acestui eveniment realizat în Community Center.

Contactează-ne și află mai multe detalii despre spațiul nostru dedicat evenimentelor în Community Center. 

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe