Proiect

Proiect rezidential pentru cei care caută un stil de viață urban

Cu o deschidere amplă către Bd. Bucureștii Noi, proiectul completează armonios zona, aducând un aer proaspăt

Localizat în Bucureștii Noi, la doar 20 de metri față de stația de metrou Jiului, Marmura Residence este un proiect integrat, atent gândit, ce pune pe primul loc calitatea vieții locatarilor.

Proiectul este realizat pe o suprafață de 15.000m2, dintre care 5.000m2 sunt spațiile verzi și de recreere, și oferă 465 de studiouri si apartamente noi de 2, 3, si 4 camere în Bucureștii Noi, spre vanzare.

Interiorul este proiectat pentru un maximum de eficiență, cu plafoane înalte, fără stâlpi sau grinzi vizibile și cu suprafețe vitrate mari, ce garantează un aport de lumină naturală pe tot parcursul zilei. Fiecare locuință dispune de spații de depozitare ample, acces la cel puțin un balcon, o terasă sau o grădină și locuri de parcare exclusiv la subsol.

În Marmura Residence beneficiezi de spații verzi generoase în curtea interioară, de un parc urban pe treptele ansamblului, acoperișuri verzi și un lounge amplu.

Lounge-ul exclusiv, de 154 m2, îți va sta la dispoziție pentru activități private sau comune – cursuri de yoga, petreceri de copii, expoziții, seri de filme.

În plus, vei găsi în noul tău cartier un minimarket, o farmacie, o cafenea cool, un restaurant, o sală de fitness dar și alte servicii, astfel încât să petreci cât mai puțin timp de drum și să ai cât mai mult timp pentru lucrurile care contează.

Vezi mai sus Vezi mai departe