Proiect

Descoperă apartamentele din Marmura Residence

Ansamblu rezidențial în Bucureștii Noi

Marmura Residence este localizat în cartierul Bucureștii Noi, la doar 20m față de stația de metrou Jiului, ce conectează ansamblul de zonele de business și centrele comerciale.
Astfel, te poți deplasa către orice punct al orașului, fără a mai pierde timp în trafic!

Ce găsești la noi?

465 de apartamente printre care studiouri duble, cu 2, 3 sau 4 camere, inclusiv cele de tip duplex. Fiecare dintre acestea, are acces la cel puțin un balcon, logie, terasă sau grădină privată.

Ansamblul este întins pe o suprafață de 15.000 m2 și cuprinde 5 clădiri cu înălțimi diferite. În plus, vei găsi 5.000 m2 de spații verzi și de relaxare, unde te vei putea bucura de liniște.

De asemenea, vei găsi un Community Center, spațiu dedicat rezidenților și oaspeților lor. Totodată, parterul clădirilor va fi alocat pentru servicii ce deservesc comunitatea.

Intră în turul virtual și descoperă Marmura Residence! 

Clubul tău privat la scara blocului

Care este primul lucru la care te gândești după o zi de muncă?

Dacă și tu te gândești doar la relaxare, de ce să nu o faci în Community Center – spațiul special pus la dispoziție de Marmura Residence doar pentru rezidenți?

Ai 154 m2, împărțiți în 3 zone distincte, unde te poți relaxa chiar la scara blocului, fără să mai pierzi timp în trafic.

Vrei să te întâlnești cu prietenii, să socializezi cu vecinii tăi sau chiar să participi la un expoziție de artă? Toate sunt acum lângă tine, chiar în Community Center!

Din dorința de a crea o comunitate unită, Marmura Residence îți aduce aproape toate facilitățile pentru ca tu să te poți concentra pe ceea ce este important pentru tine: RELAXAREA!

Descoperă mai multe informații aici

Fiecare tip de apartament din cadrul Marmura Residence are un design variat și arhitectură unică. În acest sens, fiind o comunitate, punem la dispoziție 459 de apartamente, fie studio dublu sau apartamente cu 2, 3, și 4 camere. Mai mult decât atât, venim în întâmpinarea antreprenorilor și oferim și 6 spații pentru birouri.

Cele 6 spații pentru birouri, situate la etajul 1 al clădirii D, pot fi folosite fie pentru servicii adiacente comunității Marmura, fie pentru noii proprietari cu diferite afaceri.

Spațiile de birouri au o compartimentare flexibilă și pot fi modificate în funcție de nevoile fiecărui client.

Astfel, ele pot acomoda de la cabinete de avocatură și notariat, până la o companie de consultanță sau start-up-uri.

Locația este ideală, în proximitatea centrelor comerciale și de business, cu acces facil la metrou Jiului. Odată achiziționat, acest spațiu devine o investiție foarte profitabilă, ansamblul fiind localizat într-o zonă în plină dezvoltare.

Suprafețele utile variază între 89 m2 și 138 m2.

Mai multe detalii despre acest tip de apartamente poți găsi aici.

 

Vezi mai sus Vezi mai departe