Proiect

Aflat la doar 100 de metri față de stația de metrou Jiului, Marmura Residence îmbogățește peisajul urban din Bucureștii Noi cu o arhitectură exterioară originală lipsită de repetitivitate, interioare eficiente fără stâlpi sau grinzi vizibile și un mix complet de facilități pentru cei ce apreciază calitatea și un stil de viață modern.

Proiectul este dezvoltat pe o suprafață de 15.000m2, oferind 458 de apartamente de 1-4 camere. Unitățile beneficiază de spații de depozitare ample, acces la cel puțin un balcon, o terasă sau o grădină și locuri de parcare la subsol.

Pe lângă o arhitectură modernă, jocul de înălțimi al celor 5 clădiri, completat de suprafețe vitrate mari, garantează un aport de lumină naturală pe tot parcursul zilei. În plus, beneficiezi de spații verzi generoase în curtea interioară, un parc urban pe treptele ansamblului, precum și acoperișuri verzi și un lounge generos. Totul este completat de o galerie ce include cafenele, restaurante, sală de fitness, farmacie, un spațiu de co-working și alte servicii complementare.

Proiectul include 5.000m2 de spații verzi și de recreere. Parcul urban, situat pe treptele Marmura Residence, va conecta bulevardul Bucureștii Noi și stația de metrou Jiului cu ansamblul rezidențial, oferind locuitorilor și publicului zone verzi, bănci și spații în care se pot întâlni și relaxa în lunile fierbinți de vară. În spatele treptelor, potecile din piatră cubică conduc către o curte interioară generoasă, iar acoperișurile verzi oferă un loc de intimitate.

În plus te vei putea bucura de un lounge exclusiv de 230m2 pentru activități private sau comune – cursuri de yoga, petreceri de copii, expoziții, seri de filme. Un minimarket, o farmacie, o cafenea cool, un restaurant, o sala de fitness – acestea sunt doar câteva dintre serviciile pe care le poți găsi în noul tău cartier.

Pe lângă asta, 1.000m2 de spații de co-working vor aduce împreună o comunitate de oameni cu interese comune, cultivând structura, colaborarea și eficiența. Împarte biroul, însă păstrează-ți autonomia de antreprenor!

Acasă Localizare
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Află detalii.