Blog

Bradul de Crăciun, primul tău „vecin” din Marmura Residence

21 Decembrie 2020

Este primul Crăciun pe care îl petrecem la Marmura Residence, iar rezultatele sunt vizibile. Lucrările pe șantier au avansat frumos, iar structurile clădirilor se înalță pe zi ce trece.  Așa că, în această iarnă, am adus și primul element de decor al viitorului ansamblu rezidențial: un brad care acum înfrumusețează biroul nostru de vânzări și care va fi plantat de îndată ce condițiile vor permite.

2020 a fost un an plin de provocări, însă la Marmura Residence am făcut față fără probleme și am respectat ritmul de construcție pe care ni l-am impus din start. În trimestrul IV din 2021 vom începe livrarea apartamentelor, iar viitorul Crăciun îl vom petrece împreună.

Ne bucurăm să împărtășim cu tine și faptul că ne-am mărit echipa în acest ultim an, drept pentru care îmbodobitul bradului s-a făcut într-o clipită, fără a uita de regulile de siguranță impuse de pandemie.

Marmura Residence, propriul tău parc urban

Bradul nostru în ghiveci face parte dintr-o strategie mai mare prin care ne-am propus ca viitorul tău complex rezidențial să fie un spațiu de relaxare, în care să te simți aproape de natură. De aceea o treime din suprafața Marmura Residence, mai exact 5.000m2 din totalul de 15.000m2,  este dedicată spațiilor verzi și de recreere.

Vei avea „la scară” propriul tău parc urban – o premieră în București. Situat pe treptele Marmura Residence, parcul va realiza conexiunea dintre Bulevardul Bucureștii Noi și staţia de metrou Jiului cu ansamblul rezidenţial. Natura nu va lipsi nici din curtea interioară, o oază de liniște și totodată un omagiu adus piețelor urbane istorice.  Și pentru că niciodată nu poți avea prea multă verdeață în jur, am prevăzut și 2 terase, poziţionate pe acoperișurile clădirilor A și C.  Cu atât de multe spații verzi, cu siguranță îi vom găsi un loc potrivit și bradului nostru.

Un proiect sustenabil, pentru un viitor mai bun

Grija pentru viitor și dorința ca viitoarea ta casă să răspundă nu doar nevoilor actuale ci și celor de mâine reprezintă firul roșu ce conectează proiectele noastre rezidențiale. Construim sustenabil pentru că ne dorim ca proiectele noastre să reziste în timp și să reprezinte o reală investiție pentru viitorii proprietari. Totodată, construim cu grijă și integritate, iar acest lucru va fi evident încă din primul moment în care vei intra în noua ta casă.

Marmura Residence este un proiect brownfield, prin care reamenajăm o zonă industrială abandonată și o redăm comunității. Am imaginat aici un ansamblu rezidențial verde, plin de viață, în care să îți facă plăcere să petreci timp cu familia și prietenii.

Anul viitor, Marmura Residence va deveni casa ta și vei putea să îți petreci Sărbătorile de iarnă aici, alături de cei dragi. Până atunci, dorim să îți urăm Crăciun fericit și un An Nou cu multe împliniri!

Iar dacă vrei să ne cunoști și să afli mai multe despre Marmura Residence, te așteptăm în biroul nostru din Bulevardul Bucureștii Noi, nr. 25, sau ne poți contacta completând formularul de aici.

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe