Politica de confidențialitate

POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI http://WWW.MARMURARESIDENCE.RO

1.    INTRODUCERE ȘI CONTACT

UTILIZAREA ACESTUI SITE POATE PRESUPUNE PRELUCRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA IN CONDITIILE DESCRISE IN PREZENTA POLITICA.

Scopul acestui document este de a va informa despre modul in care va prelucram datele cu caracter personal ca urmare a utilizarii site-ului https://www.marmuraresidence.ro („Site-ul”) sau a interactionarii cu noi prin mijloacele indicate în Site, precum si de a va aduce la cunostinta ce drepturi aveti.

Operatorul de date cu caracter personal pentru datele colectate prin acest Site este PK Violet S.R.L. – CUI 36091581 („Operatorul” sau „noi”), o societate cu sediul in Strada Barbu Vacarescu, nr. 201, etaj 11, biroul nr. 13, Sectorul 2, Bucuresti. Operatorul face parte dintr-un grup global de companii – Societatile Prime Kapital. Datele cu caracter personal care ar putea fi prelucrate prin acest website sunt gestionate in sistemul comun de administrare a informatiilor, in temeiul interesului nostru legitim de a optimiza procesele administrative.

Cititi cu atentie prezenta Politica inainte de a ne transmite orice date cu caracter personal, pentru a afla modul in care prelucram datele cu caracter personal si ce drepturi aveti.

Pentru noi securitatea datelor cu caracter personal este foarte importanta si depunem toate eforturile pentru a asigura un cadru confidential si sigur pentru prelucrarea acestora.

Pentru orice intrebari/cereri despre protectia datelor cu caracter personal, va rugam sa va adresati in scris  responsabilului cu protectia datelor („DPO” – Data Protection Officer) la urmatoarea adresa de contact: gdpr@primekapital.com. De asemenea, acesta poate fi contactat la adresa sediului Prime Kapital din Globalworth Tower, etajul 11, bd. Barbu Vacarescu nr. 201, Bucuresti, 020276, Romania.

2.    CUM COLECTAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal prelucrate prin website-ul nostru sunt colectate:

 • direct de la dvs. (de exemplu cand va abonati la newsletter, cand ne contactati prin intermediul unui formular pus la dispozitie de pe site-ul nostru sau prin alte canale cum ar fi retelele de socializare (Facebook, Instagram etc.) sau prin intermediul datelor de contact pe care vi le indicam – in aceasta categorie este inclusa si corespondenta purtata cu dumneavoastra, cum ar fi notificari, solicitari, intrebari etc.).
 • observate de noi atunci cand navigati pe Site. La momentul accesarii site-ului nostru prelucram o serie de date cu caracter personal, transmise de catre browser-ul dumneavoastra in mod automat, cum ar fi:
  • Adrese IP (internet protocol);
  • Tipul browser-ului si versiunea sa;
  • ipul de aparat utilizat si sistemul de operare;
  • Data si ora accesarii Site-ului;
  • Locatia utilizatorului (conform adresei IP).

Utilizam aceste informatii pentru a ne ajuta sa concepem site-ul nostru astfel incat sa corespunda cat mai bine nevoilor utilizatorilor nostri. De asemenea, putem utiliza adresa dvs. IP pentru a ne ajuta sa diagnosticam problemele pe care le avem cu serverul nostru si pentru a administra website-ul nostru, pentru a analiza tendinte, a urmari fluctuatiile vizitatorilor si a aduna informatii demografice generale care sa ne ajute sa identificam preferintele vizitatorilor. Aceste date sunt pastrate pentru o durata de 2 ani.

Date furnizate de dumneavoastra in mod direct:

A.     Atunci cand ne contactati prin intermediul formularului pus la dispozitie pentru ca un reprezentant Prime Kapital sa va contacteze in vederea furnizarii de informatii in legatura cu Proiectul Marmura Residence, tinand cont de preferintele dvs. prezentate in formularul de contact.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului pus la dispozitie pe Site sau prin alte canale cum ar fi retelele de socializare (Facebook, Instagram etc.), urmand ca un reprezentant Prime Kapital sa revina catre dumneavoastra pe email sau telefon (utilizand datele indicate de dumneavoastra in formular) pentru a va oferi mai multe informatii in functie de preferintele pe care le-ati dezvaluit cu ocazia completarii formularului.

Pentru a ne contacta astfel, vom prelucra date cu caracter personal precum: nume si prenume, adresa de email, numar de telefon si preferintele dvs. legate de tipul de imobil dorit.

Temeiul in baza caruia are loc transmiterea unei oferte punctuale este efectuarea de demersuri la cererea dvs. pentru executarea unui contract (i.e. solicitare de oferta). Datele sunt prelucrate in scopul trimiterii ofertei si a comunicarii cu privire la Proiectul Marmura Residence, avand in vedere interesul aratat de dvs.

Vom pastra datele dvs. de contact in baza noastra de gestionare a datelor despre vanzari si prospectare timp de cel mult 8 ani de la data la care ne-ati solicitat informatii (durata este calculata avand in vedere durata de dezvoltare a proiectelor) sau pana cand ne solicitati sa va eliminam din lista noastra de prospectare.

B.     Abonarea la newsletter si alte comunicari de promovare a proiectelor imobiliare ale Societatilor Prime Kapital

Aceasta prelucrare este optionala si depinde de consimtamatul dvs. liber exprimat atunci cand va  doriti ca noi sa va tinem la curent, prin newsletter, despre oricare din proiectele rezidentiale ale Societatilor Prime Kapital.

Abonarea la newsletter si la informatii comerciale are loc in temeiul consimtamantul dat de dvs. prin bifarea casutei de abonare prevazuta in formularul de solicitare oferta sau prin formularul individual specific de abonare. Acest consimtamant poate fi oricand retras utilizand indicatiile transmise de noi cu ocazia fiecarei comunicari comerciale (link-ul de dezabonare inclus la finalul mesajelor).

Va rugam sa aveti in vedere ca programul software pe care il utilizam pentru a trimite newsletters si gestiona baza de date de abonati prelucreaza informatii atat individual cat si agregat cu privire la rata de deschidere a mesajelor e-mail si continutul cu care utilizatorul a interactionat (linkurile din newsletter accesate).

Datele dvs. vor fi pastrate in evidentele noastre pentru transmiterea comunicarilor comerciale despre proiectele Societatilor Prime Kapital pana la momentul in care va retrageti consimtamantul. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a mentine o lista de adrese blocate (suppression list), pentru a ne asigura ca nu va mai trimitem comunicari comerciale in viitor.

Atunci cand accesati link-ul de dezabonare, va vom oferi optiunea de a ramane abonat la anumite proiecte individuale (de exemplu, doar pentru Proiectul Marmura Residence sau doar pentru Avalon Estate). Dvs. veti avea posibilitatea de a ramane abonat la comunicarile de tip newsletter despre proiectul preferat sau puteti continua cu dezabonarea completa de la newsletter.

Atenție – abonarea la newsletter este diferita si nu depinde de solicitarea unei oferte / unor informatii despre un imobil. Daca va dezabonati de la newsletter, veti putea fi in continuare contactat de reprezentantii nostri de vanzari, cat timp v-ati manifestat interesul legat de cumpararea unui imobil dezvoltat de noi.

C.     Atunci cand va inscrieti la webinariile gratuite pentru a afla mai multe informatii despre Proiectul Marmura Residence

Aveti posibilitatea de a va inscrie, prin intermediul Site-ului, la webinariile oferite de invitatii nostri speciali / consultanti de vanzari, pentru a afla mai multe informatii despre Proiectul Marmura Residence (ex. unde se afla Proiectul, in ce stadiu al lucrarilor se afla, care sunt apartamentele disponibile, etc.).

Pentru a participa la aceste webinarii, dvs trebuie sa accesati sectiunea dedicata (Webinar) si sa completati un formular pe Site cu urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, email. Aceste date cu caracter personal sunt prelucrate in temeiul interesului nostru legitim de a va contacta si a va transmite informatii cu privire la Proiectul Marmura Residence.

Pe adresa de email indicata va fi transmis un link pe care sa il accesati in vederea participarii la webinar. Dupa accesarea link-ului si inainte de a intra efectiv in prezentarea webinarului, vi se va solicita sa introduceti numele dvs. Daca nu doriti sa va apara imaginea sau numele in inregistrare, aveti posibilitatea de a opri camera video si de a furniza un pseudonim la momentul intrarii in webinar. Aceste webinarii sunt inregistrate si transmise pe adresa dvs. de email cu care v-ati inregistrat la webinar si vor fi disponibile temporar pe un link privat pe platforma Youtube.

De asemenea, aveti posibilitatea de a va manifesta consimtamantul pentru abonarea la newsletter prin bifarea casutei corespunzatoare aflata sub campurile de introducere date cu caracter personal (pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati sectiunea B de mai sus).

D.   Atunci cand ne contactati in orice alt mod, inclusiv prin aplicatia de chat

Ne puteti contacta prin intermediul detaliilor puse la dispozitie pe Site (prin e-mail, telefonic sau prin orice alte formulare sau mijloace puse la dispozitie – cum ar fi aplicatia de chat instalata in website, dupa caz). Vom prelucra datele dvs. de contact, precum si alte informatii pe care alegeti sa ni le transmiteti.

Prelucram aceste date cu caracter personal in baza interesului nostru legitim, pentru a raspunde la intrebarile si solicitarile dvs. Vom retine aceste date pentru o perioada maxima de 5 ani de la ultima interactiune cu dvs., de la solutionarea definitiva a problemei sesizate sau pana la solicitarea dvs. de stergere a acestora (in masura in care se aplica dreptul de stergere).

In ce priveste aplicatia de chat, pentru unele proiecte folosim o solutie pusa la dispozitie de Facebook, prin care puteti discuta cu noi cu ajutorul Facebook Messenger Chatbot direct in website-ul nostru. Puteti interactiona cu noi folosind profilul dvs. Facebook (necesita conectarea la Mesenger) sau ca vizitator. Va rugam sa aveti in vedere ca interactiunea cu Facebook Messenger Chatbot este supusa termenilor si conditiilor Facebook, pe care ii puteti consulta in fereastra de chatbot. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile Facebook, va rugam sa ne contactati prin celelalte metode indicate pe website. Mesajele trimise prin intermediul Facebook Messenger Chatbot (care vor aparea direct in contul nostru Facebook Messenger) vor fi pastrate pe toata durata de existenta a paginii Facebook aferenta acestui proiect imobiliar.

E.   Atunci cand va manifestati interesul de a beneficia de facilitatile oferite prin programul Flexassist sau de intermedierea procesului de identificare a unui credit imobiliar

In cazul in care, in calitate de clienti sau potentialii clienti va manifestati interesul, va vom face legatura cu reprezentanti ai societatilor din Grupul Prime Kapital care pot oferi informatii despre programul Flexassist (finantare de la dezvoltator) sau despre serviciul de intermediere de credite (sprijin pentru identificarea unui credit ipotecar de la banci) sau alte produse/servicii in legatura cu imobilul de care sunteti interesat. Acest lucru presupune transmiterea datelor dvs. de contact (nume, prenume, număr de telefon, adresă e-mail) catre reprezentantii acestor societati, care vor intra ulterior in legatura cu dvs. pentru a va prezenta serviciile suplimentare de care puteti beneficia. Realizam aceasta prelucrare (transmiterea datelor de contact) in baza consimtamantului exprimat de dvs. verbal sau in scris. Ulterior, daca doriti sa accesati serviciul prezentat, prelucrarea datelor dvs. va fi supusa conditiilor indicate in notele de informare aferente serviciilor separate pe care le veti accesa.

Site-ul nostru web utilizeaza, de asemenea, cookie-uri  si tehnologii similare, despre care puteti citi pe larg in politica noastra privind cookie-urile.

3.    TRANSMITEREA INFORMATIILOR PERSONALE IN AFARA SEE

In general prelucram datele dvs. personale in cadrul SEE si nu transferam sau divulgam datele dvs. personale tertilor din afara SEE. Totusi, este posibil ca informatiile pe care ni le furnizati sa fie divulgate companiilor din grupul nostru, din tari din afara Spatiului Economic European. In acest caz, vom lua masurile adecvate pentru a asigura ca informatiile dumneavoastra sunt utilizate in conformitate cu aceasta Politica și ca sunt luate masurile de securitate necesare. Astfel de masuri includ, dupa caz, garantia reprezentata de decizia de adecvare emisa de Comisia Europeana sau incheierea acordurilor contractuale standard aprobate de Comisia Europeana.

4.    DEZVALUIREA DATELOR PERSONALE

Vom divulga datele dvs. cu caracter personal doar in scopurile si catre persoanele descrise mai jos. Vom lua masurile adecvate pentru a asigura faptul ca datele dvs. sunt prelucrate, securizate si transferate conform legii aplicabile.

4.1   Transferul datelor catre entitati afiliate Prime Kapital

Datele dvs. personale pot fi distribuite catre orice alta societate care este membra a grupului de Societati Prime Kapital, in cazul in care consideram ca acest lucru este in interesul nostru legitim, pentru scopuri administrative interne (de ex. gestionarea datelor in sisteme informatice interne, solutionarea disputelor etc.) sau pentru auditarea si monitorizarea proceselor noastre interne. Accesul la informatii este limitat la personalul care are nevoie sa cunoasca informatiile cu caracter personal.

4.2   Dezvaluirea datelor catre alti terti

Vom mai putea dezvalui datele dvs. personale tertilor care ne presteaza anumite servicii care necesita si prelucrarea datelor dvs. personale:

(a)  societatilor care ne furnizeaza produse si servicii (persoane imputernicite), cum ar fi:

i.       agentii media sau de marketing, precum cele care organizeaza campanii promotionale, care administreaza website-ul nostru, administreaza newsletter-ul prin email, alte tipuri de marketing si vanzari sau suportul oferit clientilor;

ii.      servicii website: analitice, publicitare;

iii.     furnizorii de sisteme de tehnologia informatiei si suport, inclusiv arhivarea emailurilor, serviciile de back-up si recuperare in caz de dezastru si securitate cibernetica.

(b)  consultanti profesionisti externi (ex. contabili, auditori, avocati etc.) atunci cand activitatea lor impune cunoasterea datelor sau atunci cand legea ne impune sa le divulgam);

(c)   alte entitati, cum ar fi autoritati si institutii publice.

De asemenea, putem divulga datele dumneavoastra cu caracter personal catre alti terti:

 • in cazul in care ne solicitati sau ne dati acordul in acest sens;
 • persoanelor care pot demonstra ca detin autoritatea legala de a actiona in numele dvs.;
 • in cazul in care este interesul nostru legitim sa facem acest lucru pentru a administra, extinde sau dezvolta activitatea comerciala (ex: in cazul in care grupul Prime Kapital, sau o parte substantiala din bunurile sale, este achizitionata de un tert, situatie in care datele personale detinute de grupul Prime Kapital vor constitui unul dintre activele transferate);
 • in cazul in care avem obligatia de a dezvalui datele dvs. personale pentru a respecta o obligatie legala sau o solicitare din partea autoritatilor.

iv) Prime Kapital Development S.R.L. – parte din grupul global de companii – Societatile Prime Kapital.

Tertii catre care alegem sa distribuim informatiile dumneavoastra cu caracter personal conform celor de mai sus sunt limitati (prin lege si contractual) in capacitatea lor de a utiliza datele personale strict pentru scopurile specifice identificate de noi. Ne vom asigura intotdeauna ca oricare terti cu care alegem sa impartasim datele personale sunt supusi obligatiilor privind protectia datelor. Cu toate acestea, pentru evitarea dubiului, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci cand divulgarea nu este decizia noastra (de exemplu, daca trebuie sa furnizam datele personale ca urmare a unei solicitari obligatorii din partea unei autoritati publice).

Site-ul nostru poate contine linkuri catre alte site-uri apartinand tertilor. Nu controlam politicile de confidentialitate ale acestor site-uri web.

5.    DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

5.1  Dreptul de acces

Aveti dreptul de a obtine de la noi, in baza unei cereri formulate de dumneavoastra in acest sens, informatii legate de datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra, inclusiv:

 • sa va confirmam ca prelucram sau nu datele dvs. cu caracter personal;
 • informatii legate de scopul prelucrarii;
 • categoriile de date cu caracter personal vizate;
 • destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost sau urmeaza sa le fie divulgate aceste date;
 • perioada pentru care se preconizeaza ca aceste date vor fi stocate;
 • in cazul in care datele nu sunt colectate direct de catre noi, orice informatii disponibile privind sursa acestora;
 • dreptul de a obtine o copie a datelor dvs. cu caracter personal pe care le prelucram. Daca solicitati alte copii ale datelor dvs. cu caracter personal, atunci va putem percepe un onorariu rezonabil bazat pe costurile administrative.

5.2  Dreptul de retragere a consimtamantului

Atunci cand v-ati exprimat consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, va puteti retrage consimtamantul in orice moment.

5.3  Dreptul la rectificare

Puteti beneficia din partea noastra de o rectificare a datelor cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte sau incomplete.

5.4  Dreptul la stergerea datelor

Aveti dreptul de a ne solicita sa va stergem Datele cu caracter personal pe care le prelucram in privinta dumneavoastra, in urmatoarele situatii:

 • Datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 • va retrageti consimtamantul pe care ni l-ati transmis pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare;
 • va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea;
 • Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
 • Datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale care ne revine.

Trebuie să ne conformăm unei solicitări de ștergere care îndeplinește condițiile indicate mai sus, exceptând situațiile în care datele sunt necesare:

 • pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare și informare;
 • pentru conformarea cu o obligație legală care ne angajează;
 • pentru atingerea scopurilor în interes public, în scopuri științifice sau istorice sau în scopuri statistice; sau
 • pentru formularea, exercitarea sau apărarea unor acțiuni în justiție.

5.5  Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Puteti obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal, in urmatoarele cazuri:

 • contestati exactitatea datelor dvs. cu caracter personal, restrictionarea urmand a avea loc pe perioada in care noi verificam exactitatea acestor date;
 • prelucrarea datelor este ilegala, si va opuneti stergerii datelor dvs. cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii acestora;
 • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar ni le solicitati pentru constarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
 • aveti obiectii legate de prelucrare, in timp ce noi verificam daca motivele noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra in calitate de persoana vizata.

In aceasta situatie in care prelucrarea a fost restrictonata, datele cu caracter personal pot, cu exceptia stocarii, sa fie prelucrate numai cu consimtamantul dumneavoastra ori pot fi prelucrate pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta sau pentru protectia drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice din motive de interes public.

5.6  Dreptul la opozitie

Aveti dreptul, in orice moment, de a va opune prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal, din cauza situatiei dumneavoastra specifice, cu conditia ca prelucrarea sa nu se bazeze pe consimtamantul dumneavoastra, ci pe interesele noastre legitime sau cele ale unui tert. Dreptul dumneavoastra la opozitie poate fi exercitat prin transmiterea unei solicitari in acest sens catre noi, in scris. In sensul celor sus-mentionate, va puteti adresa cu o solicitare direct responsabilului nostru cu protectia datelor.

In acest caz, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal, decat daca putem demonstra temeiurile legitime care ne obliga si un interes care prevaleaza pentru prelucrare sau pentru formularea, exercitarea sau apararea unor actiuni in justitie. Daca obiectati cu privire la prelucrare, va rugam sa indicati daca doriti, de asemenea, ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse, in caz contrar acestea urmand a fi doar limitate.

5.7  Dreptul de a formula o plangere

In cazul in care aveti o nemultumire, va rugam sa ne anuntati mai intai pe noi, pentru a incerca sa remediem situatia. Daca nu reusim, va puteti adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, prin procedura descrisa pe website-ul autoritatii:

https://www.dataprotection.ro/?page=Plangeri_RGPD&lang=ro

De remarcat:

 • Perioada de timp: Vom incerca sa solutionam cererea dumneavoastra in termen de o luna de zile, termen care poate fi prelungit din motive specifice legate de un anumit drept legal sau de complexitatea cererii dvs. In toate cazurile, daca acest termen este prelungit, va vom informa cu privire la durata prelungirii si motivele care au condus la aceasta.
 • Lipsa identificarii: In unele cazuri, este posibil sa nu va putem cauta datele cu caracter personal din cauza elementelor de identificare pe care le-ati indicat in cererea dvs. In asemenea cazuri, in care nu va putem identifica drept persoana vizata, nu ne putem conforma solicitarii dvs. de a va exercita drepturile legale descrise in prezenta sectiune, decat daca ne furnizati informatii suplimentare care sa permita identificarea dvs. Va vom informa si va vom oferi posibilitatea de a furniza asemenea detalii suplimentare.
 • Exercitarea drepturilor: Pentru a exercita drepturile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati in scris (inclusiv electronic) la detaliile de contact furnizate in sectiunea de mai jos.

6.    CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE

Protectia datelor dvs. cu caracter personal este foarte importanta pentru noi. Vom lua toate masurile de securitate necesare pentru protectia datelor dvs. impotriva accesului neautorizat la date sau modificarii, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate de date. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, pastrare si procesare de date si ale masurilor de securitate, de asemenea, masuri fizice de securitate pentru protectia impotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.

Avem implementate masuri tehnice si organizationale de securitate, in vederea protejarii datelor dvs. cu caracter personal impotriva accesului neautorizat la date, pierderii, distrugerii sau modificarii accidentale sau intentionate.

7.    MODIFICAREA PREZENTEI POLITICI

Prezenta Politica poate fi modificata oricand in mod unilateral de noi. In masura in care o astfel de modificare va surveni, aceasta va fi valabila de la data publicarii pe website-ul nostru a versiunii actualizate.

8.    SCHIMBARI JURIDICE IN CADRUL SOCIETATII

In situatia in care oricare dintre Societatile Prime Kapital vor fi implicate intr-un proces de reorganizare, fuziune, achizitie sau orice alta schimbare a controlului asupra noastra sau transfer de active, datele dvs. cu caracter personal pot fi transferate ca parte a respectivei tranzactii.

Vezi mai sus Vezi mai departe