Blog

Petreceri organizate acasă –
Avantajul de a avea la dispoziție un spațiu suplimentar

22 Decembrie 2023

Petrecerile sunt întotdeauna o bucurie, însă aspectele organizatorice pot fi uneori obositoare și greu de coordonat. Dacă te numeri și tu printre cei care au organizat petreceri acasă, atunci știi bine că trebuie să te ocupi de planificare, aprovizionare și rearanjarea casei cu mai multe zile înainte de eveniment, mai ales dacă ai mulți invitați.

Aspecte esențiale pentru petrecerile organizate acasă

Dincolo de aprovizionare și pregătirea meniului, de multe ori este nevoie de o întreagă reorganizare a apartamentului pentru ca invitații să se poată așeza confortabil la masă, dar să aibă loc, eventual, și să danseze. Desigur, întotdeauna există opțiunea de a petrece în oraș, dar dacă te gândești să eficientizezi costurile în timp ce maximizezi distracția, cea mai bună opțiune este organizarea evenimentului acasă sau cât mai aproape de propria locuință.

Un spațiu versatil și încăpător

Conceptul de design interior din Community Center a fost selectat în 2023 pentru a participa la expoziția organizată în cadrul Romanian Design Week. Amenajarea flexibilă oferă posibilitatea de a separa între ele cele 3 zone distincte în care este compartimentat spațiul de 154 mp. Pe de altă parte, această facilitate poate fi utilizată și integral, pentru grupuri mai mari.

Mai ales dacă vorbim despre petreceri de copii, totul este mai ușor și mai confortabil atunci când te poți bucura de un spațiu adecvat în imediata apropiere a locuinței. Community Center este încăpător și potrivit pentru a include în programul de distracție animatori, momente speciale cu personajele preferate ale celor mici și multe altele.

Nu în ultimul rând, momentele petrecute împreună de către membrii comunității contribuie la sudarea relațiilor sociale și la crearea de amintiri frumoase. În Community Center din Marmura Residence au fost deja organizate petreceri pentru întreaga comunitate în preajma sărbătorilor anuale importante, așa cum s-a și întâmplat recent, în preajma Crăciunului.

Community Center – un concept pentru o întreagă comunitate 

Spațiul cu destinație de Community Center din Marmura Residence a fost gândit ca o extensie a fiecărei locuințe din ansamblu. Astfel, rezidenții noștri își pot rezerva spațiul din Community Center și pentru evenimente private, inclusiv petreceri aniversare, fără a fi nevoiți să își reorganizeze propria locuință în acest scop. În restul timpului, spațiul se află la dispoziția membrilor comunității pentru activități de socializare.

Cu certitudine, însă, indiferent de tipurile de evenimente organizate aici – fie ele petreceri private sau zile de sărbătoare pentru întreaga comunitate – efortul depus pentru organizare va fi mult mai mic. Vei putea, astfel, să te bucuri din plin de petrecere, în loc să te preocupi de organizarea și reorganizarea propriei locuințe.

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe