Blog

Marmura Residence: primele chei predate, primii proprietari fericiți!

22 Septembrie 2022

Luna septembrie a anului 2022 va rămâne în memoria noastră drept momentul în care am dus la bun sfârșit primul nostru proiect rezidențial. Noi ne-am propus să ridicăm standardul de locuire din România, iar cei care ne-au ales se bucură deja de locuințele la care au visat!

De curând, primii proprietari din Marmura Residence, cel mai avansat proiect dezvoltat de Prime Kapital pe zona rezidențială, și-au intrat în drepturi. Le mulțumim celor care ne-au acordat încredere și au ales să facă parte din comunitatea noastră!

Marmura Residence – primul proiect rezidențial livrat de Prime Kapital în România

Marmura Residence prinde tot mai multă viață pe zi ce trece, iar noi împărtășim bucuria celor cărora le-am putut ura „Bun venit acasă!”.

Vezi aici materialul video: Primii locatari din Marmura Residence!

Am predat cea mai mare parte a locuințelor în patru din cele cinci clădiri care fac parte din ansamblul nostru. În total –  458 de apartamente și 6 spații pretabile pentru birouri.

Alte proiecte marca Prime Kapital

Avalon Estate

Avalon Estate, septembrie 2022

Construcția și vânzările continuă pentru aproximativ jumătate din proiectul Avalon Estate, dezvoltare care cuprinde în total 746 de locuințe. Până în prezent, 70% din cele 352 de unități rezidențiale scoase spre vânzare au fost vândute. Lucrările de construcție și finisare la primele clădiri sunt finalizate, iar biroul de vânzări este operațional în clădirea Gatehouse încă din martie 2022.

Silk District

Reprezentare grafică a cartierului Silk District din Iași

Construcția primei faze a componentei rezidențiale a cartierului Silk District din Iași (315 unități; 71% vândute) progresează bine. Autorizația pentru a doua fază (346 de unități; 48% vândute) a fost obținută și este în curs de autorizare faza a treia (312 unități; 25% rezervate).

Pleiades Residence

Reprezentare grafică a proiectului Pleiades Residence

Pentru Pleiades Residence, un proiect de regenerare urbană ce se întinde pe o suprafață de 10,1 ha în centrul Ploieștiului, au început lucrările de construcție, iar vânzările (lansate în decembrie 2021) progresează.

Planuri de viitor

Prime Kapital, care activează în cadrul unei asocieri de tip joint-venture cu MAS PLC, are în plan dezvoltarea de proiecte rezidențiale și pe fostele șantiere industriale Roman Brașov (2 137 apartamente) și Elba Timișoara (1.251 apartamente), precum și alte proiecte de amploare, cu utilizare mixtă în București (3 149 de apartamente) și în Cluj-Napoca (1 461 apartamente).

Și mai avem încă multe altele în pregătire!

Estimăm că în următorii 7 ani vom livra în zece mari orașe din România peste 14 000 de locuințe a căror valoare de piață depășește 1,1 miliarde de euro.

„Planul este să dezvoltăm pe plan local 14 398 de locuinţe până în 2029. Construim din 2018 businessul nostru pe plan local şi vrem să investim în România, în Bucureşti şi centrele regionale“, a declarat recent Maggie Kitshoff, Partener Office şi Rezidenţial la Prime Kapital în cadrul emisiunii ZF „Investiţi în România!”.

Maggie Kitshoff, Partener Office şi Rezidenţial Prime Kapital

Majoritatea proiectelor noastre rezidențiale se concentrează pe regenerarea urbană prin construirea de ansambluri și complexe adaptate vieții de astăzi. Integrăm facilități (inclusiv parcări) și beneficii care să contribuie la economisirea timpului și efortului consumate zilnic, de fiecare dintre noi. Este motivul pentru care am integrat în Marmura Residence spații de birouri, un Community Center și Central Plaza. Pentru că știm cât de important este să ai la îndemână spații suplimentare pentru lucru, relaxare, sau organizarea evenimentelor private.

Echipa noastră de specialiști îmbină competențe multidisciplinare și acoperă întregul lanț valoric al dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

Dacă ești în căutarea unui partener de încredere care să îți poată oferi locuința visată, la standarde ridicate de calitate și durabilitate, contactează-ne ca să afli cum te poți alătura comunității noastre!

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe