Blog

Marmura Residence Community Center: Clubul tău privat, la scara blocului

20 Aprilie 2021

Community Center din Marmura Residence este un concept aparte, care îți va face viața mai ușoară, dar și mai frumoasă!

Vrem să creăm în Marmura Residence o comunitate integrată, prin urmare am conceput întregul ansamblu rezidențial din această perspectivă. Pentru ca tu să te poți relaxa aproape de casă, dar și să ai ocazia de a-ți cunoaște vecinii, am prevăzut în proiect un spațiu special, dedicat comunității.

Marmura Residence Community Center îți pune la dispoziție 154 mp2 în care să te întâlnești cu vecinii tăi, să stați de vorbă la o cafea, să organizați o seară de film sau de board games. Acest spațiu comunitar poate găzdui atât activități private, cât și publice: cursuri de yoga, petreceri pentru copii, expoziții etc. Bineînțeles, acestea sunt doar câteva sugestii. Spațiul vă aparține, așa că decideți împreună cum profitați de el cât mai bine. Noi ne-am asigurat că, indiferent de cum vreți să vă relaxați, veți avea la îndemână tot ce vă trebuie.

În amenajarea Marmura Residence Community Center am pus accent pe flexibilitate. Prin urmare, el oferă un spațiu deschis de întâlniri pentru grupuri mari de persoane, dar totodată oferă și posibilitatea de compartimentare, prin pereți amovibili, pentru a putea crea zone intime, destinate grupurilor restrânse.

Community Center: Un singur spațiu, 3 zone distincte

Conceptul de flexibilitate se reflectă în funcțiile variate ce pot fi îndeplinite de acest spațiu. În funcție de nevoile locatarilor, spațiul comunității poate permite simultan diverse activități. Prin felul în care centrul este amenajat și mobilat, pot fi percepute 3 zone distincte

·         O zonă de întâlniri organizate, ședințe sau spațiu de studiu;

·         O zonă centrală, dinamică, conectată cu zona de chicinetă, ce poate funcționa drept cafenea privată;

·         O zonă de relaxare, ce devine un echivalent de living-room al complexului.

Datorită pereților mobili, întregul centru poate fi compartimentat astfel încât diferite grupuri de persoane să utilizeze spațiul simultan, dar desfășurând activități diferite sau participând la diverse evenimente restrânse.

În cea mai mare parte a timpului, spațiul va fi necompartimentat astfel încât zonele vor comunica între ele. Cu toate acestea, va exista o „compartimentare vizuală”, prin intermediul pieselor de mobilier, spațiul fiind accesorizat cu zone de stat diferite, gândite pentru mai multe tipuri de activități.

Marmura Residence Community Center va putea fi folosit de persoane care vor să se relaxeze în afara casei lor, fără a ieși însă în oraș, de persoane care vin aici cu laptopul și doresc să studieze sau să lucreze, sau mici discuții organizatorice ori întâlniri între vecini. Zona de chicinetă poate fi percepută drept spațiu de  cafenea, ori de bar, fiind prevăzută cu o insulă centrală.

Mobila poate fi ușor rearanjată și recompusă astfel încât, cu pereții mobili strânși, spațiul să poată fi folosit pentru o întâlnire administrativă cu un număr mare de participanți ori pentru o petrecere tematică. În acest spațiu vor putea fi organizate și vernisaje, ori expoziții, prin asigurarea unei instalații de expunere în spațiu.

Clubul privat din Marmura Residence: Design și calitate

Designul spațiului, culorile alese și materialele utilizate vor crea în Marmura Residence Community Center un spațiu de relaxare, în care locatarii ansamblului rezidențial să se poată destinde, lăsând deoparte grijile de peste zi și agitația orașului.

Am ales să folosim nuanțe neutre pentru layout-ului spațiului, alcătuit din finisajele folosite pentru pardoseală, pereți, tavan. Paleta de culori folosită pentru centru este o extensie a imaginii cromatice exterioare a ansamblului imobiliar. Mobilierul va fi custom-made, din lemn în nuanțe naturale, însă nu vor lipsi câteva accente mai puternice de culoare, date de piesele de mobilier ready-made.

Marmura Residence este un ansamblu rezidențial construit în jurul conceptului de comunitate integrată. Community Center este una dintre acele facilități special gândite pentru a favoriza interacțiunea armonioasă dintre locatari, pentru a le oferi oportunități de a petrece timp împreună, punându-le la dispoziție infrastructura necesară. Alătură-te comunității noastre și bucură-te de o cafea gustoasă în Marmura Residence Community Center, în compania viitorilor tăi vecini.

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe