FlexAssist

FlexAssist

FLEXASSIST este o soluție alternativă care te ajută să îți cumperi căminul mult visat chiar dacă:

  • nu ai fonduri suficiente pentru a acoperi avansul minim solicitat în cadrul unui credit ipotecar;
  • ai surse de venituri care fie nu sunt luate în considerare sau cărora le sunt aplicaţi coeficienţi de ajustare ce reduc semnificativ sumele luate în calcul pentru acordarea unui credit ipotecar;
  • ești un tânăr profesionist la începutul carierei și prin urmare nu ai acum un venit suficient de mare pentru a obţine un credit ipotecar, însă ai perspective favorabile pentru o creștere substanţială a venitului în viitorul apropiat.

Criterii de eligibilitate

Produsul este disponibil doar persoanelor fizice care achiziționează o proprietate în cadrul Marmura Residence și folosesc proprietatea respectivă ca locuinţă principală.

Avans minim

5% din prețul de vânzare.

Perioada maximă contractuală

30 de ani.

Program de plăți

Programul de plăţi lunare minime este stabilit de la început. Poți plăti mai repede față de programul de plăți agreat fără nicio penalitate.

Costuri

Agreate de la început şi calculate transparent, fără costuri sau comisioane ascunse. Costurile sunt fixe pentru primele 24 de luni şi variază ulterior doar în funcţie de indicatorul Euribor.

Valută

Sumele de plată sunt calculate în EUR, dar sunt plătite în RON.

Surse de venit

Sunt analizate TOATE SURSELE DE VENIT pentru a stabili dacă se îndeplinesc criteriile financiare FLEXASSIST. Dividendele, bonusurile, veniturile din chirii, redevențele, sunt câteva exemple de venituri care sunt luate în considerare.

Specificații Ghid
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Află detalii.