Blog

Duplexul din Marmura Residence – Apartamentul care îmbină armonios funcționalitatea și unicitatea în design

11 Februarie 2022

Cu toții ne dorim un loc spațios pe care să îl numim acasă. Un spațiu care să ne reprezinte în totalitate și să îndeplinească pe deplin nevoile noastre.

În rândurile următoare, îți prezentăm un apartament pe două niveluri, conectate printr-o scară interioară și vom descrie acest tip de apartament de vânzare și despre avantajele de a locui într-un astfel de spațiu.

Privim în detaliu și descoperim un proiect scăldat în lumină, așa cum sunt toate apartamentele pe care le vei găsi în complexul rezidențial Marmura Residence. Priveliștea este și ea fantastică, apartamentul fiind situat la ultimul etaj, de unde observi o deschidere panoramică asupra întregului oraș.

Arhitecții au proiectat zona de zi la primul nivel al duplexului, aici fiind prevăzute spațiul de dining și bucătăria, dar și o zonă în prelungirea living-ului care poate fi amenajată ca spațiu pentru birou. Aceștia au mizat pe nuanțe neutre, materiale naturale, elemente de accent, spoturi direcționale pentru iluminare ambientală.

Bucătăria și zona de dining sunt despărțite printr-o piesă de mobilier realizată din podea până în tavan care separă activitatea din bucatarie de cea de relaxare din living și care ajută încăperile să comunice vizual. Iar acest lucru se întâmplă și datorită amplasării mesei de dining, ea fiind accesibilă, atât din bucătărie, cât și din living.

Rezultatul este un apartament eficient compartimentat, care transmite căldură și un sentiment puternic de relaxare.

Trecerea către cel de-al doilea etaj al duplexului se realizează printr-o scară interioară cu trepte placate cu lemn, poziționată astfel încât să fructifice spațiul la maximum.

Zona de noapte este fragmentată în două dormitoare, amenajate în stil diferit dar care au în comun elemente de accent cromatic. Cele două băi ale apartamentului sunt realizate din finisaje premium și preiau stilul modern pe care îl regăsim în întreagul design.

Știm cât de importantă este lumina naturală și cum ne influențează starea noastră de spirit, de aceea duplex-ul din Marmura Residence este un loc luminos, unde te vei relaxa și unde îți vei găsi liniștea după o zi agitată.

Ferestrele înalte, de 2,25 metri, din pardoseală până în plafon, revărsă toată lumina în interior. Apartamentul mizează pe o continuitate a stilului, piesele de mobilier păstrând aceeași linie și cromatică în întregul proiect. La cei 75 de metri pătrați se adaugă o terasă privată de 8 metri pătrați care oferă o priveliște spectaculoasă asupra orașului. Piesele de mobilier modulare au fost gândite pentru a fluidiza locul și pentru a oferi spații pentru depozitare multiple. Rezultatul este unul spațios, funcțional, confortabil.

Duplexul din Marmura Residence se poate plia pe necesitățile oricărei familii, fiind flexibil spațial, finisat cu materiale de calitate înaltă și situat exclusiv la ultimul etaj. În complexul nostru rezidențial punem accent pe calitatea vieții și pe un aer mai curat, de aceea, 5000 de metri pătrați din totalul de 15.000 de metri pătrați sunt dedicați spațiilor verzi și de relaxare.

Disponibilitatea apartamentelor de tip duplex scade de la o zi la alta, așa că ia legătura cu unul din consultanții noștri și asigură-te că devii membru al comunității Marmura Residence!

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe