Dezvoltator

PRIME KAPITAL, INVESTITORUL REAL ESTATE AL ANULUI 2020

Marmura Residence este un proiect dezvoltat de Prime Kapital, companie premiată drept Investitorul anului 2020 în cadrul SEE Real Estate Awards. Cu o prezență amplă în România, Prime Kapital este un investitor, dezvoltator și operator imobiliar cu o reputație de neegalat în Europa Centrală și de Est.

Prime Kapital este investitor, dezvoltator și operator imobiliar cu reputație solidă în Europa Centrală și de Est. Cu peste 40 de dezvoltări și reamenajări finalizate în regiune în ultimii 12 ani, suntem recunoscuți pentru calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a proiectelor noastre.

Avem o echipă integrată, formată din peste 200 de profesioniști din domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare.

Prime Kapital, în parteneriat cu MAS Real Estate, își autofinanțează toate proiectele, oferindu-ți posibilitatea să platești avans în cont fiduciar, pentru protecția ta financiară.

Portofoliul comercial al Prime Kapital în România include:

– Centre Comerciale: Militari Shopping, Atrium Mall, Baia Mare Value Centre, Roman Value Centre, DN1 Value Centre, Dâmbovița Mall și Zalău Value Centre.
– Proiecte în dezvoltare: Mall Moldova, Argeș Mall, Prahova Value Centre, Sepsi Value Centre, Bârlad Value Centre și Alba Iulia Value Centre.
În 2020, pe fondul pandemiei de COVID-19, Prime Kapital a lansat cea mai mare rețea de cinematografe drive-in din țară, cu acces gratuit pentru public.

Pe lângă Marmura Residence, Prime Kapital are în dezvoltare, la ora actuală, alte 2 proiecte rezidențiale majore: Silk District în Iași și Avalon Estate în București.

Vezi mai sus Vezi mai departe