Blog

De ce să te muți într-un loft?

14 Decembrie 2021

Astăzi, oamenii petrec din ce în ce mai mult timp în spații interioare și în locuințele lor. Din acest motiv, cu toții căutăm apartamente de vânzare în zone cât mai bune, cu amenajări din ce în ce mai speciale pe care le putem readapta în timp. Apartamentele de tip loft sunt acum atât de populare tocmai din acest motiv. Sunt spații creative, luminoase, cu un aer proaspăt pe care le îndrăgim de la prima întâlnire.

Lofturile sunt definite ca spații de locuit în plan deschis ce au fost inițial transformate din clădiri industriale dezafectate. Pentru că au devenit din ce în ce mai căutate, dezvoltatorii au valorificat această tendință prin noi construcții care încearcă să își însușească stilul atât de râvnit.  În ultimele trei decenii, arhitecții le-au dat un alt sens, au devenit din ce în ce mai îndrăzneți în proiectele lor. Au evidențiat unele aspecte din structura construcției, transformându-le chiar în punctele de atracție. Acest gen de apartament este cu atât mai special datorită unicității sale. Nu ține cont de reguli, își creează propriul stil cu detalii ieșite din tipar și devine un spațiu cool, cu care să te conectezi rapid.

Toate cele expuse mai sus au transformat acest gen de spațiu de locuit într-unul foarte popular chiar și printre vedetele de la Hollywood, obișnuite să își petreacă timpul în vile spectaculoase. Printre proprietarii faimoși ai acestui tip de apartament se numără Meryl Streep, Gigi Hadid sau Susan Sarandon.

Arhitecții noștri au propus pentru proiectul rezidențial Marmura Residence un tip de loft care creează un spațiu confortabil și încurajează un stil de viață relaxat. Mizează pe lumină naturală și pe o compartimentare eficientă, pe o amenajare curată și aerisită. Ca orice spațiu adaptabil, așa cum a fost gândit el, apartamentul poate fi oricând biroul de acasă cu ședințe pe terasa luminoasă.

Avantaje 
Loftul din cadrul Marmura Residence beneficiază de o soluție isteață în ceea ce privește dormitorul. Deasupra bucătăriei există o supantă, adică un nivel intermediar, ce găzduieștre patul și biroul. Accesul către ea se realizează cu ajutorul unei scări de metal, glisantă, tocmai ca tu să ai acces la spațiile de depozitare inteligent plasate pentru a eficientiza la maxim tot spațiul disponibil.. Rezultatul este un spațiu fluid, modern, în care am valorificat cât s-a putut de mult lumina naturală. Grădina privată și ferestrele înalte completează acest spațiu de locuit atipic și atât de relaxant. Într-un oraș aglomerat, cu toții avem nevoie de aer proaspăt, lumină și dimineți în care să ne conectăm cu natura. Iar aici, în acest apartament de vânzare din București, aceste mici bucurii sunt o certitudine.

Detalii tehnice  
Apartamentul de vânzare din București, în cadrul proiectului Marmura Residence, are o suprafață utilă de aproape 44 de metri pătrați, o suprafață utilă a supantei de 5.85 de metri pătrați. Grădina privată are o suprafață de aproximativ 28 de metri pătrați.  Ferestrele au o înălțime de 3.25 metri, apartamentul beneficiază de spații pentru depozitare eficiente, de o bibliotecă înaltă și de un dressing spațios.

Racord la utilități și infrastructură 
Marmura Residence este un proiect complet. Aici  investim într-o dezvoltare sustenabilă și de lungă durată, iar utilitățile sunt primele pe care le-am inclus în dezvoltarea proiectului rezidențial. Toate locuințele vor avea racordurile la utilități precum canalizare, energie electrică și gaze. De asemenea, lucrăm intens și la infrastructură, ce include căile de acces către proiectul rezidențial din București.

Contactează-ne și află disponibilitatea acestor unități de la unul din consultanții noștri în real estate! Afli mai multe detalii despre oferta noastră completă și de pe paginile noastre de Social Media: Facebook, Instagram, LinkedIn.

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe