Blog

Spațiu Birou – Marmura Residence

20 Iulie 2021

Statistici cu privire la piața de birouri

Piața de birouri, din București și marile orașe regionale, continuă să fie in creștere. La finalul anului trecut, spațiile de birouri ce au fost definitivate au însumat un număr de peste 200.000 m2. In Capitală, creșterea cea mai mare, de peste 60%, are loc in zona de Nord si Centru Nord.

Marmura Residence

Complexul rezidențial Marmura Residence are un număr total de 458 de apartamente, fiecare cu o compartimentare unică și design variat. Scopul final al ansamblului e să aducă împreună o comunitate diversă și plină de viată. Mai mult decât atât, venim în întâmpinarea antreprenorilor și oferim în plus 6 spații pentru birouri. Acestea au o compartimentare flexibilă și pot fi modificate în funcție de nevoile fiecărui client.

Așadar, ansamblul include 464 unități în total.

Beneficii

Marmura Residence este construit cu un singur gând, exprimat in diferite moduri, fiecare beneficiind de:

 • locație ideală, in proximitatea centrelor comerciale si de business;
 • finisaje premium;
 • acces facil la metrou Jiului, la mai puțin de 20 m față de complex;
 • terase verzi la înălțime;
 • curte interioară amenajata de un arhitect peisagist, tocmai pt a aduce o oază de relaxare atunci când simți nevoia.

Pentru mai multe detalii în legătură cu disponibilitatea și gradul de ocupare, vă invităm să luați legătura cu unul dintre consultanții noștri.

Cele 6 spații de birouri, situate la etajul 1 al clădirii D,  pot fi folosite fie pentru servicii adiacente comunității Marmura, fie pentru noi proprietari cu diferite afaceri. Spațiile de birouri pot fi modificate în așa fel încât pot acomoda de la cabinete de avocatură și call-center, până la orice companie de consultanță sau start-up-uri.

Beneficii extra ale spațiilor de birouri

Pe lângă multiplele beneficii disponibile la nivel de ansamblu, ai parte de câteva surprize enumerate mai jos:

 • intrare separată față de restul complexului, intimitatea fiind sporită;
 • compartimentare flexibilă, in funcție de nevoile fiecăruia;
 • etajul la care sunt amplasate este separat, casa liftului fiind închisă;
 • posibilitate de subînchiriere;
 • 3 din aceste spatii oferă vizibilitate sporită, prin orientare dublă;
 • suprafața utilă de pana la 138 m2;
 • câte 2 locuri de parcare dedicate fiecărui apartament,  aflate în subteran.

Deși majoritatea antreprenorilor preferă sa închirieze spații de birouri, Marmura vine în întâmpinarea ta prin asigurarea nevoilor de siguranță, mentenanță si menținere a curățeniei. Mai mult decât atât, te poți  concentra pe creșterea afacerii, în loc de data scadentă a plății chiriei. Odată achiziționat, acest spațiu devine o investiție foarte profitabilă, ansamblul fiind localizat într-o zona in plină dezvoltare.

Marmura Residence aduce un aer proaspăt in zona Bucureștii Noi, pe o suprafață de 15 000 m2, dintre care aproximativ o treime sunt dedicați spațiilor verzi și de relaxare, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții in tot ansamblul. Interiorul apartamentelor este proiectat pentru un maximum de eficiență, cu plafoane înalte, fără stâlpi sau grinzi vizibile și cu suprafețe vitrate mari, ce garantează un aport de lumină naturală pe tot parcursul zilei, ceea ce îți aduce o economie la factura de energie electrică. De asemenea, izolația clădirii cu vata minerală bazaltică asigură izolarea fonică și termică de care ai nevoie pentru desfășurarea optimă a activității pe parcursul zilei, fără să te gândești la zgomot sau la disconfortul termic.

In cadrul complexului te poți bucura de următoarele servicii conexe pentru ca tu să te poți concentra pe ceea ce este important pentru tine:

 • un Community Center, spațiu dedicat exclusiv rezidenților Marmura Residence în care poți desfășura activități private sau comune cum ar fi să te relaxezi, să bei o cafea sau chiar să te întâlnești cu prietenii /clientii;
 • o farmacie;
 • un restaurant.

Diverse spații comerciale pe care le aducem aproape pentru comunitate

Marmura Residence întrunește toate calitățile necesare pentru un trai fără griji. De la proximitatea transportului în comun si până la economisirea timpului tău prețios, ansamblul este locul perfect pentru dezvoltare.

Spațiile de birouri disponibile sunt aranjate în așa fel încât tu vei putea folosi timpul economisit pentru creșterea afacerii tale. În plus, intimitatea sporită și accesul facil te vor ajuta să iți crești baza de clienți, primii fiind poate chiar vecinii tăi.

Fă primul pas si contactează unul din consultanții noștri pentru a primi mai multe informații personalizate despre spațiile de birouri disponibile spre vânzare!

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe