Blog

Avem autorizația de construire

5 Septembrie 2019

Avem noutăți!

Marmura Residence a obținut autorizația de construire, așa că, în curând, vor începe lucrările pe șantier.

Cele 5 clădiri care compun ansamblul rezidențial oferă în total 464 de unități: 458 apartamente  (studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și duplexuri) și 6 spații de birouri proiectate modern și inteligent. Astfel, beneficiezi de spațiu pe care poți să îl folosești cu ușurință, ferestre de peste 2,25 metri care permit accesul luminii naturale și circulația optimă a aerului, încălzire centralizată, izolare termică și fonică și materiale de cea mai bună calitate.

Marmura Residence aduce și o premieră în București: un parc urban amplasat pe trepte, care va conecta ansamblul rezidențial cu Bulevardul Bucureștii Noi și staţia de metrou Jiului, aflată la doar 100 de metri. Parcul va fi o oază verde, plină de viață, perfectă pentru întâlnirile cu prietenii.

Proiectul va transforma zona unei fabrici abandonate într-un spațiu curat, dinamic și sigur, așa cum merită orice oraș.

Și, pentru că știm că vrei cifre, iată și matematica din spatele Marmura Residence: 5.000 mp de spații verzi, 700 mp de terase pe acoperiș, un lounge exclusiv de 230 mp și o parcare subterană cu 509 locuri. Ecuația e completată de o galerie comercială de 1.700 mp, care include cafenele, restaurante, sală de fitness, farmacie și alte servicii.

Suntem bucuroși să-ți spunem că peste 80% din locuințele oferite spre vânzare până în prezent au fost contractate, așa că dacă vrei să locuiești într-un loc ca Marmura Residence, este timpul să ne contactezi sau să vii la Weekendul Porților Deschise, între 6 și 8 septembrie. Te așteptăm cu răspunsuri la întrebări, limonadă rece și activități pentru cei mici.

Proiectul Marmura Residence este dezvoltat de Prime Kapital, un dezvoltator, investitor și operator imobiliar de încredere, axat în principal pe segmentele de retail și rezidențial în Europa Centrală și de Est.

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe