Blog

Avantajele de a locui cu chirie în București, într-un ansamblu rezidențial modern

13 Octombrie 2023

În contextul evoluției urbane continue, alegerea de a locui cu chirie în București sau în alte mari orașe într-un ansamblu rezidențial modern devine tot mai atractivă. Cu toate că opțiunile de locuire sunt diversificate, ansamblurile rezidențiale moderne oferă o serie de avantaje semnificative. Acest lucru face ca închirierea unei locuințe să fie o opțiune tot mai atractivă pentru mulți oameni, în special tineri studenți sau profesioniști la început de carieră.

Prin noul serviciu de închiriere marca Prime Kapital – Prime Rental – acum este mult mai ușor să locuiești în Marmura Residence. În acest articol, îți vom prezenta principalele avantaje de a locui cu chirie în București, într-un ansamblu rezidențial modern și sustenabil, așa cum este și comunitatea noastră din Bucureștii Noi.

Prima închiriere

În locuințele disponibile pentru închiriere din Marmura Residence, totul este nou, de la mobilă până la aparatura electrocasnică! Amenajările interioare au fost realizate cu atenție, după concepte personalizate create de designeri de interior profesioniști.

Facilitățile incluse și cele aflate în imediata vecinătate

Facilitățile incluse în cadrul ansamblului rezidențial au scopul de a crește calitatea vieții și îți oferă o serie de beneficii suplimentare fără a deține proprietatea în care locuiești. Poți petrece timp în aer liber alături de prieteni pe terasele aflate la înălțime și poți avea acces la Community Center.

În plus, dacă închiriezi prin Prime Rental, beneficiezi și de un loc de parcare GRATUIT!

Scapi de grija problemelor administrative 

Un alt avantaj major al închirierii unei locuințe în Marmura Residence este faptul că ești scutit de sarcinile administrative, acestea fiind în sarcina Societății de Administrare. Echipa care se ocupă de buna funcționare a ansamblului este gata să răspundă prompt și solicitărilor tale punctuale. De exemplu, atunci când te confrunți cu o situație neprevăzută sau în cazul în care dorești să închiriezi spațiul Community Center pentru o petrecere privată.

Te poți simți cu adevărat în siguranță

Teama de cutremure este unul dintre motivele pentru care autoritățile iau în calcul interzicerea în viitor a închirierii de locuințe în clădirile cu risc seismic. În Marmura Residence, vei putea trăi liniștit: află aici mai multe despre structura de rezistență solidă a ansamblului nostru, dar și despre alte sisteme și dotări destinate protecției civile. Ansamblurile rezidențiale moderne din București sunt adesea echipate cu cele mai recente tehnologii, inclusiv sisteme de securitate, control al temperaturii, și conectivitate la internet ultrarapidă. Acest lucru vă permite să trăiți într-un mediu modern și conectat.

O comunitate vibrantă

Comunitatea din Marmura Residence, efervescentă și diversificată, îți oferă multiple oportunități de socializare și interacțiune cu vecinii. Evenimentele comunitare și facilitățile comune creează un mediu vibrant și prietenos.

O bună conectivitate cu orașul

Imediata apropiere a stației de metrou Jiului îți oferă acces rapid către oraș. În apropiere se află școli, cabinete medicale umane și veterinare, supermarketuri, piața agroalimentară 16 februarie, săli de sport, saloane de înfrumusețare etc. Pe scurt, toate serviciile și produsele necesare în viața de zi cu zi îți vor fi accesibile fără să faci efort.

Mai puțin stres, mai multă bucurie

Fără grija fluctuațiilor de pe piața bancară, legată de dobânzile la credit sau a celor de pe piața imobiliară, te vei putea concentra mai mult pe viața de zi cu zi și te vei putea bucura deplin de liniștea oferită de locuința ta cu chirie în București. Confortul auditiv și intimitatea îți vor fi asigurate inclusiv datorită izolației de calitate.

Flexibilitate financiară

Unul dintre principalele avantaje ale închirierii unei locuințe este flexibilitatea financiară pe care o oferă. Când închiriezi o locuință, nu ești legat de o ipotecă pe termen lung și nu trebuie să faci față costurilor inițiale semnificative implicate de achiziționarea unei proprietăți.
În concluzie, locuirea cu chirie în București într-un ansamblu rezidențial construit la standarde ridicate de calitate îți aduce numeroase avantaje. Această opțiune îți oferă atât un confort personal imediat, cât și o serie de beneficii suplimentare!

Sursa foto: Marmura Residence

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe