Blog

Apartament de închiriat în București prin Prime Rental

14 Septembrie 2023

Daca te numeri și tu printre cei care visează la un apartament de închiriat în București pe care să îl poată numi „acasă”, noul serviciu de închiriere marca Prime Kapital, Prime Rental, îți poate îndeplini dorința! Achiziția unei locuințe este o decizie care nu este întotdeauna ușor de realizat, dar nevoia de locuire este una dintre necesitățile umane de bază.

Locuința mult visată poate să pară un obiectiv greu de atins, însă noi ne-am gândit să venim în ajutorul tău, printr-un nou serviciu: Prime Rental. Știm cât de important este ca atunci când deschizi ușa locuinței, să te simți cu adevărat acasă. Să poți avea liniște, să poți beneficia de confort și să te simți în siguranță.

Am petrecut mult timp gândindu-ne la cum am putea să facem cât mai mulți oameni să se bucure de acest sentiment. Astfel, acum îți punem la dispoziție și varianta închirierii, prin Prime Rental.

Alege un apartament de închiriat în București, lângă metrou Jiului!

Din toamna acestui an, vei avea posibilitatea să te muți într-un apartament de închiriat în București, lângă metrou Jiului, într-un ansamblu care îți va oferi deopotrivă siguranță și confort. Îți punem la dispoziție apartamente de închiriat în Marmura Residence, ansamblu rezidențial nou, în Bucureștii Noi. Fiecare apartament de închiriat are un design personalizat și este echipată cu electrocasnice de calitate, precum Franke, Bosch, Electrolux sau Daikin. În plus, vei beneficia de tot confortul unui apartament complet mobilat.

Ne-am gândit la tot pentru ca această experiență să fie una specială pentru tine. Am inclus un loc de parcare pentru fiecare locuință de închiriat disponibilă, iar echipa noastră de experți în amenajări interioare a ales cele mai bune piese de mobilier și accesorii și a pus accent pe funcționalitate.

De ce să închiriezi o locuință prin Prime Rental în Marmura Residence?

Avantajele locuirii într-un ansamblu rezidențial nou sunt multiple. Facilitățile, spațiile interioare (Community Center) și exterioare (terasele situate la înălțime) pentru socializare și parcările subterane îți vor face viața mai ușoară și mai frumoasă. Și, cel mai important, având totul la îndemână, vei reuși să economisești cea mai prețioasă resursă ne-regenerabilă: TIMPUL.

În Marmura Residence vei putea avea o viață activă, dar liniștită, în mijlocul unei comunități tinere, cu valori comune. Poziționarea la foarte mică distanță de stația de metrou Jiului îți va asigura transport rapid către oricare altă zonă a orașului. În apropiere se află supermarketuri, piețe agroalimentare, școli, cabinete medicale și instituții bancare. pe scurt, toate necesitățile de zi cu zi vor putea fi rezolvate rapid și eficient.

Accesează pagina Prime Rental și alege un apartament de închiriat în București, la standarde înalte de calitate și siguranță!

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe