Blog

Am dat startul la construcția Marmura Residence!

28 Ianuarie 2020

Construcția Marmura Residence a început!

Aflat la mai puțin de 100 de metri de stația de metrou Jiului și aproape de noul hub de birouri din zonă, Marmura Residence este un ansamblu rezidențial bazat pe conceptul de comunitate integrată.

Suprafața de 1,5 hectare găzduiește:

  • 5 clădiri rezidențiale care oferă 458 apartamente (studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și duplexuri), la care se adaugă 6 spații de birouri
  • aproximativ 600 de locuri subterane de parcare
  • spații verzi extinse și terase verzi situate la înălțime
  • 1.700 m2 de spații de retail și servicii
  • zonă exclusivă de recreere pentru rezidenți

„Prin Marmura Residence reabilităm o zonă industrială abandonată din cartierul Bucureștii Noi și o redăm comunității. Proiectul prevede investiții în zone verzi publice, spații atractive de socializare, mobilier stradal și o nouă stradă de legătură între Bulevardul Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei, care va fi donată  administrației publice. Vom crea astfel o comunitate dinamică în cadrul unui proiect modern și vom contribui la dezvoltarea infrastructurii publice din zonă”, spune Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.

Valoarea proiectului Marmura Residence este de peste 50 de milioane de euro. Până în prezent, au fost semnate 125 de contracte de rezervare, echivalentul a 65% din totalul apartamentelor puse în vânzare.

Biroul de vânzări Marmura Residence, situat pe Bd. Bucureștii Noi, nr. 25, se va deschide pe 5 februarie 2020.

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe