Blog

A venit momentul să livrăm Marmura Residence!

12 August 2022

După un parcurs deloc lipsit de provocări, a venit momentul să culegem roadele unei munci de echipă excepționale: livrăm Marmura Residence!

Ne bucurăm să vă anunțăm că am finalizat procesul de recepție pentru primele 4 din totalul de 5 clădiri de apartamente ale ansamblului, un amplu proiect rezidențial de regenerare urbană în care am investit 47,8 milioane de euro.

Marmura Residence – cel mai avansat proiect rezidențial marca Prime Kapital

„Acesta este un moment important pentru noi și clienții noștri. Suntem extrem de mândri de calitatea pe care am obținut-o, dar și de faptul că ne-am ținut promisiunea de a construi un proiect frumos, ce are la bază conceptul de comunitate integrată. Marmura Residence are acum toate ingredientele pentru a înflori, cu cea de-a doua fază de amenajare peisagistică în curs de implementare, mutarea primilor locatari și cu un procent de peste 80% din proiect deja vândut”, a spus Maggie Kitshoff, Partener Office și Rezidențial la Prime Kapital.

Facilități și beneficii multiple

Marmura Residence se întinde pe o suprafață de 15 000 metri pătrați și cuprinde 458 de apartamente spațioase – studiouri duble și de tip loft, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, inclusiv de tip duplex pe două niveluri – și șase spații pretabile pentru birouri.

Recepția pentru ultima clădire din cadrul ansamblului rezidențial, aflată în faza finală de construire, este programată pentru trimestrul trei al acestui an.

„Am avut multe provocări pe care am fost nevoiți să le depășim – incertitudinile provocate de pandemie și acum, incertitudinea cauzată de războiul din Ucraina, dar ca dezvoltator experimentat, cu o bază solidă de finanțare și o echipă puternică, am continuat să investim, și astăzi suntem în postura de a livra proiectul de calitate pe care ni l-am propus, spre beneficiul clienților noștri”, a adăugat Maggie Kitshoff.

Dezvoltat în jurul conceptului de comunitate integrată, proiectul cuprinde spații verzi și terase generoase (inclusiv Central Plaza), 1 700 metri pătrați de spații de retail, servicii și o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenți.

Community Center este una dintre acele facilități special gândite pentru a favoriza interacțiunea armonioasă dintre locatari și pentru a le oferi oportunități de a petrece timp împreună.
Aici au fost prevăzute și 530 de locuri de parcare în subteran – o facilitate foarte utilă în contextul actual.

Metode de plată

Cei care doresc să achiziționeze un apartament în cadrul Marmura Residence beneficiază și de servicii gratuite de evaluare a apartamentului, oferite de Prime Link, broker de credite care intermediază pentru clienții persoane fizice mai multe tipuri de credite. Prime Kapital oferă, de asemenea, acces la FlexAssist, un program de tip „help-to-buy”, unic pe piața din România, care oferă soluții flexibile clienților ce doresc să achiziționeze o casă.

Dacă îți dorești și tu o locuință într-un ansamblu sigur, funcțional, sustenabil și elegant, construit la standarde superioare de calitate, contactează-ne pentru a găsi împreună cea mai bună soluție pentru tine!

Citește următorul articol

Înapoi la blog

Vezi mai sus Vezi mai departe