20 la 120

A început numărătoarea inversă!

Doar până la finalul lunii*, 20 de apartamente cu 2 camere, la prețul unic de 120.000 EUR + 5%TVA**, își așteaptă viitorii proprietari! Uită de grija prețului și optează pentru unul dintre apartamentele Marmura Residence cu preț fix, indiferent de tipologia aleasă. Acum, te poți concentra la design, orientare și beneficii – lucrurile cu adevărat importante, atunci când vine vorba despre locul pe care îl vei numi în curând „acasă”.

Răsfoiește planurile de mai jos și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine!

PREȚURI REDUSE & BENEFICII INCLUSE!

 • Preț fix, indiferent de apartamentul din ofertă ales: 20 de apartamente cu 2 camere au preț fix, TVA 5% și o mulțime de beneficii.
 • Ofertă variată: de la apartament cu grădină la parter până la locuințe situate la ultimul etaj, cu perspective spectaculoase asupra orașului.
 • Ai o mașină? Poți alege un apartament cu loc de parcare inclus în preț, sau parcare cu utilizare gratuită pentru 12 luni;
 • Îți dorești mai mult spațiu verde? Optează pentru un apartament cu grădină la parter.
 • Vrei să te simți deasupra lumii? Alege un apartament la ultimul etaj, care te va cuceri cu o panoramă impresionantă asupra orașului.
 • Community Center – spațiu dedicat rezidenților și oaspeților lor.
 • Localizare excelentă, la doar un minut de stația de metrou

Prime Link

Îți reamintim că, în cazul în care îți dorești un apartament în Marmura Residence, dar nu dispui de întreaga sumă, programul nostru de intermediere credite Prime Link îți poate facilita GRATUIT obținerea unei finanțări bancare.

Contactează-ne direct la contact@primelink.ro

Programează o vizită!

Te invităm să vezi la fața locului calitatea apartamentelor noastre și să compari diferitele tipuri de compartimentare!
Vei avea ocazia să afli toate detaliile despre construcție, finisaje și facilitățile comune. Poți vizita și terasele aflate la înălțime, dar și Community Center, zona de socializare destinată activităților rezidenților.
Ansamblul rezidențial din Bucureștii Noi (zona Jiului – Pajura), dezvoltat de Prime Kapital, a fost finalizat în 2022 și propune un stil de viață relaxat, dar și eficient.
Marmura Residence include:

 • 2 parcări subterane cu acces securizat.
 • Piațetă centrală, spații verzi private și terase verzi comune, situate la înălțime.
 • Community Center, spațiu de socializare destinat doar rezidenților.
 • Spații pretabile pentru pentru birouri și zonă de retail.
 • Loc de joacă pentru copiii din ansamblu.

Adresa Biroului nostru de Vânzări este: Bd. Bucureștii Noi, nr. 25.
Vino să ne cunoaștem!

* Oferta a fost prelungită până la data de 30 septembrie sau până la epuizarea stocului. Oferta comercială va fi supusă prevederilor contractului de vânzare-cumpărare sau altor documente obligatorii care urmează a fi încheiate de părți. PK Violet își rezervă dreptul de a modifica perioada campaniei, stocul de apartamente, prețurile, precum și lista de beneficii afișate, fără nicio informare prealabilă. Prețurile afișate nu conțin TVA. Amenajarea, prezentarea și poziționarea mobilierului și a elementelor decorative și de stereotomie, precum și restul informațiilor conținute în prezenta, sunt în scop orientativ și nu creează obligații în sarcina vânzătorului.
** Conform legislației în vigoare

Ai întrebări sau nelămuriri? Completează formularul de mai jos și un consultant în vânzări te va contacta cât mai curând!

Vezi mai sus Vezi mai departe